Recensies

Van wildernis naar boerderijtuin

★★★★★
5 5 1
Armand heeft samen met ons een plan gemaakt om van onze wildernis en zelfs een stukje bos een mooie boerderijtuin te maken. Hij heeft al onze wensen in het plan meegenomen en het is echt geweldig geworden. Er zijn ruime, kleurrijke borders gekomen en een prachtig gazon. De kleuren zijn helemaal op elkaar afgestemd en alles is insect en bij vriendelijk. Wij zijn super blij met onze mooie tuin. Een plek waar we echt kunnen genieten en relax en. Armand bedankt! Aanrader voor iedereen die toe is aan een echt mooie tuin!

GEWELDIG

★★★★★
5 5 1
Armand is een geweldige hardwerkende hovenier. Onze tuin leuk een afvaldepot en Armand heeft er iets geweldig moois van gemaakt!! Hij denkt ook overal aan mee….

Zonder zorgen een geweldig resultaat!

★★★★★
5 5 1
Armand is een zeer plezierige en betrouwbare hovenier. Hij werkt hard en het resultaat mag er zijn: alles wordt en blijft dankzij Armand netjes en strak. Hij geeft ook goede adviezen en werkt zeer zelfstandig. Ik beveel hem van harte aan!

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Door uitbouwplannen was het nodig de tuin eerst aan te pakken en met Armand bleek dat eigenlijk niet zo ingewikkeld. Een zeer harde werker die meedenkt en zorgt dat er snel resultaat geboekt wordt. In twee dagen heeft de tuin een complete metarmofose ondergaan

Top!

★★★★★
5 5 1
Armand is een gezellige, kundige tuinman en heeft ons zeer goed geholpen met het leeg halen van onze voortuin. Voordat ik het wist had hij de planten eruit. De planten hebben weer een nieuw plekje gekregen en groeien en bloeien nog steeds heel goed! 🙂

Super!

★★★★★
5 5 1
Aan onze tuin is door de vorige bewoners 20 jaar lang niets gedaan. Samen met Armand maken we er weer een prachtige bostuin van. Hij geeft het perfecte advies en is een super fijne hovenier om mee samen te werken. Dank!

Blij!

★★★★★
5 5 1
Mijn tuin was een bende en ik wist niet wat ik er mee aan moest. Armand is vandaag geweest en het begint weer op een tuin te lijken. hij werkt hard en heeft goede tips. heel blij mee.

Mega productieve uren!

★★★★★
5 5 1
Ik liep ontzettend achter in mijn moestuin. Armand is twee dagen geweest kon het niet geloven er was zoveel gedaan het stond er super strak bij. Voor herhaling vatbaar!!

Super gedaan!

★★★★★
5 5 1
Toen ik in mijn huidige woning kwam, dacht ik dat de coniferenheg die er nog stond, afgeschreven was. Er zat geen fatsoen aan, er zaten gaten in en was op verschillende plekken bruin. Armand heeft ze twee keer gesnoeid en ze zien er weer keurig uit. Hij heeft dit snel en vakkundig gedaan en het is duidelijk zichtbaar dat hij er veel plezier aan beleeft. Bedankt Armand, ben er erg blij mee!

Tuin is weer top!

★★★★★
5 5 1
Tuin is weer top! Armand is een harde werker. Onze tuin zag er niet uit nu weer top! Heel erg bedankt Armand! Tot een volgende keer!

Helemaal blij!

★★★★★
5 5 1
Zelf zat ik met mijn handen in mijn haar. Armand kwam langs en wist meteen van aanpakken. Hij ging efficiënt aan de gang en in een rap tempo lag er een prachtig gazonnetje en zaten de planten in de grond. Als je iemand zoekt die van aanpakken weet en een goede kijk op de tuin heeft dan zit je goed bij Armand!

Top

★★★★★
5 5 1
Gras ziet er weer keurig uit

Geef uw mening over Budget Hovenier:

Naam (of bedrijfsnaam)
Titel
Score
Recensie

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Budget Hovenier
Average rating:  
 0 reviews